• Suna-ne acum sau scrie-ne pe WhatsApp 0771.044.323
  • Program L-V: 8-20 / S: 8-15

  Intretinere si reglaje tamplarie PVC

  Avand in vedere ca tot mai multa lume alege ferestrele si usile din tamplarie PVC, solicitarile pentru intretinerea si reglajul acestora au crescut tot mai mult in ultimii ani, iar firma Reparamtermopan pune la dispozitia oricarui client cei mai buni specialisti pentru astfel de servicii.

  Pentru ca tamplaria PVC sa ofere etanseitate la cele mai ridicate valori si eficienta termica maxima, este foarte important ca ferestrele si usile de termopan sa functioneze in parametrii optimi, altfel spus sa functioneze corespunzator, la fel ca atunci cand sunt montate.

  Ei bine, odata cu trecerea timpului si cu utilizarea zi de zi a ferestrelor si a usilor de termopan, si acestea se pot deregla si pot aparea semne de uzura. In aceste situatii nu iti ramane decat sa apelezi la specialistii in reparatii termopane care ofera si servicii de intretinere si reglaje tamplarie PVC asa cum sunt cei de la Reparamtermopan. Chiar daca toate produsele din tamplarie PVC comercializate de firma noastra sunt de cea mai buna calitate si ofera o fiabilitate de top, recomandam clientilor nostri sa apeleze la specialistii de la Reparamtermopan care ofera servicii de intretinere tamplarie PVC.

  In cadrul serviciilor de intretinere tamplarie PVC putem aminti printre altele ungerea garniturilor cu diferite uleiuri speciale, gresarea feroneriei sau revizuirea anuala a ferestrelor si usilor din termopan.

  Pe de alta parte, in categoria serviciilor de reglaje tamplarie PVC pe care echipa Reparamtermopan le ofera putem aminti reglarea balamalelor, reglarea sticlei termopanelor, calarea sticlei pentru tamplaria PVC sau reglarea manerelor ori a butucului in cazul usilor. Pentru toate aceste servicii de intretinere si reglaje tamplarie PVC oferim garantie oricarui client, acest certificat de garantie mentionand serviciile care au fost furnizate si durata garantiei pentru aceste servicii.

  Pentru a beneficia un timp cat mai indelungat de functionarea in parametrii optimi a tamplariei PVC este foarte important sa fie respectate anumite norme de intretinere foarte simple. Pentru curatarea sectiunilor in cazul ferestrelor si usilor de termopan este recomandat a se apela la o carpa moale uscata sau la un burete usor umed. Este foarte important a se evita curatarea tamplariei PVC cu detergenti abrazivi sau cu solventi care contin derivate din petrol. De asemenea, sticla tamplariei PVC trebuie curatata doar cu carpa moale si foarte putin umeda, iar in privinta substantelor folosite pentru curatarea ferestrelor, acestea trebuie sa fie special destinate pentru astfel de suprafete.

  Daca nu ai efectuat revizia termopanelor de ceva timp, atunci este momentul sa apelezi la specialistii de la Reparamtermopan pentru a verifica daca tamplaria PVC din locuinta ta functioneaza in parametrii optimi. Pe de alta parte, daca simti ca ceva nu functioneaza tocmai in parametrii optimi, atunci nu iti ramane decat sa contactezi echipa Reparamtermopan pentru a efectua reglajele necesare pentru ca totul sa fie din nou functional. Ne deplasam cu promptitudine in sectoarele din Bucuresti si in localitatile din judetul Ilfov pentru a identifica eventuale probleme la tamplaria PVC si pentru a oferi servicii de intretinere si reglaje tamplarie PVC la cel mai inalt nivel de profesionalism.

  Suntem aici la dispozitia ta, pentru orice fel de informatii ne puteti contacta

  Cere o oferta